Miggy

Geslacht: Reu
 Leeftijd: Juli 2018
 Plaats: Rijsbergen

Miggy werd met zijn broertjes, zusje en moeder Monique gevonden in een afgelegen dorpje in Bosnië.
Moeder was vastgebonden met een zware ketting.
De pupjes waren in een plastic ton gestopt met het deksel erop. Gelukkig was onze Naida net op tijd om ze te redden.
Miggy was vreselijk bang toen hij uit de ton werd gehaald.
Inmiddels is hij al een poos in Nederland, maar ook hier lijkt hij maar niet zijn geluk te vinden. Hij heeft al in verschillende gezinnen gewoond, maar wordt elke keer toch afgewezen.
Na plaatsing bleef hij bang voor de man in huis en moest weer weg.
Na wat omzwervingen dachten we zijn plekje gevonden te hebben, hij kon perfect met alle gezinssleden en was stapel op de andere hond
toch kon hij ophoepelen toen ze zwanger werden, wij verbijsterd en Miggy stikverdrietig.
We zijn nu op zoek naar mensen met een hart die als doel hebben; hem gelukkig maken.
Miggy is een ontzettend lieve hond, hij ligt graag bij je op de bank en vindt wandelen fantastisch.
Hij kan heel goed loslopen.
Hij is naar onbekende mensen toe soms nog wat onzeker, voornamelijk mannen vindt hij spannend, maar hij is op een rustige manier goed te benaderen.
Met geduld en liefde heb je er echt een leuk maatje aan.
We zoeken voor hem nu eindelijk het plekje waar hij voor altijd mag blijven, met een andere jonge hond om zich aan op te trekken.
Miggy is een poos geleden geopereerd aan zijn knie (patella luxatie), hij heeft daar geen last meer van.
Miggy kan uitstekend met andere honden en katten.
Miggy is geboren in juli 2018, hij is ongeveer 45 cm hoog en weegt 19 kilo.
Hij is gecastreerd, geënt, gechipt en ontwormd. Hij is te bewonderen in een opvanggezin in Rijsbergen.