Lucky

Dag Connie,

Al zo lang geleden; het wordt weer eens tijd iets van Lucky te laten horen.
Februari as wordt hij alweer 14 jaar.
Sinds een jaar enig kind en dat bevalt hem prima.
We zijn 3 1/2 jaar geleden verhuisd naar een dorp naast Amersfoort, maar wat een verschil.
In Amersfoort was heerlijk wonen maar dit is nog beter.
Lucky was in korte tijd populair bij honden en baasjes en dat is hij nog steeds.
Hij is erg relaxed en toch als een pup te brutaal is dan zegt Lucky even dat dat niet mag.
En zo hoort het ook.
Hij heeft sinds kort een ouderdomsmankementje; doof, alleen heel hoge fluitsignalen hoort hij nog.
Maar zijn oren ruiken wel eens vies dus naar de dierenarts in de hoop dat ze schoongemaakt moesten worden,ze waren schoon, dan is het wel duidelijk.
Hij kent me door en door en lichaamstaal is voor een hond belangrijker dan dat gekwetter van ons.
Dat horen ze soms liever niet denk ik.
We hebben het goed samen en maken nog steeds 5 wandelingen op een dag, dezelfde meters maar in iets meer tijd.
Hartelijke groeten aan alle lieve honden, baasjes en jij natuurlijk Connie

Lucky en Ineke